VERTAISTOIMINTAA YHDEN VANHEMMAN PERHEILLE

 

Olohuoneet

Olohuone on vapaamuotoinen, vertaistuellinen, avoin ja luottamuksellinen kohtaamispaikka. Olkkarissa tapaa uusia ihmisiä, liittyy osaksi tukiverkostoa ja saa tietoa, jota saattaa tarvita. Olohuoneita vetävät koulutetut vertaisohjaajat.

Olohuoneet tarjoavat vanhemmalle hengähdystauon sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien aikuisten kanssa. Jokainen voi tulla paikalle omana itsenään, tutustua toimintaan ja muihin osallistujiin omaan tahtiinsa.

Voit tulla lasten kanssa tai yksin. Lastenhoito on järjestetty lastenhoitajien toimesta. Ei ennakkoilmoittautumista, ellei sitä erikseen mainita. Tarjolla on kahvia ja välipalaa. 

Olohuonetoiminta katetaan Helsingin kaupungin tuella, joten sinun ei tarvitse olla PÄKSY:n tai minkään muunkaan yhdistyksen jäsen toimintaan osallistuaksesi.

Olet lämpimästi tervetullut!

                             

MONIKULTTUURISTEN YHDEN VANHEMMAN PERHEIDEN OLKKARI 

Kaapatut Lapset ry ja Päksy ry järjestävät yhteistyössä vertaistukiolohuoneen monikulttuurisille yhden vanhemman perheille, eli tuttavallisesti Moku-olkkarin.
Olkkareita järjestetään syksyllä 2022 seuraavasti: 9.9., 23.9.
Olkkarissa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan monikulttuurisia yhden vanhemman perheitä koskettavista aiheista. Tapaamisissa on lastenhoito, joten aikuiset saavat rauhallisen jutteluhetken ja lapset leikkikavereita toisista monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden lapsista. Tarjolla on välipalaa.
Tapaamispaikkaa ei kerrota julkisesti, mutta jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan olkkariin, ota yhteyttä olkkarin vetäjään Hillaan p. 045 8553 055 (myös tekstiviesti tai Whatsapp) tai suunnittelija@kaapatutlapset.fi.

                        __

OULUNKYLÄN OLOHUONE

Helsingin srk ja Päksy ry yhteistyössä järjestämä yksinhuoltajien olohuone Oulunkylässä jatkaa toimintaansa. Yksinhuoltajien olkkari on matalan kynnyksen vertaistuellinen ryhmä.

Kokoontumiset joka toinen viikko, tiistaista 14.9.21 alkaen klo 17–19 Oulunkylän kirkon takkahuoneessa, toinen kerros. Teinintie 10.

Olkkari on maksuton, avoin kaikille, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Ryhmä muodostuu osallistujien toiveista ja tarpeista, ja toimii arjen levähdyspaikkana. Kevyt iltapala tarjolla, lastenhoito järjestetty! Lisätiedot Anna Handroo p. 050 3804138

https://www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkylanseurakunta/uutiset/yksinhuoltajienolkkarialkaa14.9.

https://www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkylanseurakunta/tapahtumat/yksinhuoltajienolohuone/20210914

                            

MYLLYPURON OLOHUONE

Sunnuntain voimakerho - jaksamista yh-arkeen. Päksy ry:n vertaisohjattu olohuone yksinhuoltajille. Voit tulla lasten kanssa tai yksin. Lastenhoito on järjestetty lastenhoitajien toimesta.

Leikkipuisto Myllynsiipi, Yläkivenrinne 6 Helsinki. Tapaamme syksyllä 2022 joka toinen sunnuntai klo 14:00-16:00

28.8. Lasten boolin tekoa

11.9.

25.9. Hedelmäkarkkivartaiden tekemistä

9.10.

23.10. Aarteen etsintää ulkona

6.11.

20.11.

4.12. Jäätelöbuffet, tee oma jäätelöannos

18.12.

________________________________________________________________________
 

MALMINKARTANON YKSINHUOLTAJIEN OLOHUONE on tauolla.

VUOSAAREN/RASTILAN OLOHUONE on tauolla.

HERTTONIEMEN OLOHUONE on tauolla. 

TULLINPUOMIN PUISTON OLOHUONE on tauolla. 

TOTAALIYHÄRIOLKKARI on tauolla.

YHDEN VANHEMMAN SATEENKAARIPERHEIDEN TAPAAMISET ovat tauolla.

 

 

Muusta Päksyn tapahtuma- ja retkitoiminnasta saa tietoa Päksyn kotisivuilta ja Facebookista.