VERTAISTOIMINTAA YHDEN VANHEMMAN PERHEILLE

 

Olohuoneet

 

Olohuone on vapaamuotoinen, vertaistuellinen, avoin ja luottamuksellinen kohtaamispaikka. Olkkarissa tapaa uusia ihmisiä, liittyy osaksi tukiverkostoa ja saa tietoa, jota saattaa tarvita. Olohuoneita vetävät koulutetut vertaisohjaajat.

 

Olohuoneet tarjoavat vanhemmalle hengähdystauon sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien aikuisten kanssa. Jokainen voi tulla paikalle omana itsenään, tutustua toimintaan ja muihin osallistujiin omaan tahtiinsa.

 

Voit tulla lasten kanssa tai yksin. Lastenhoito on järjestetty lastenhoitajien toimesta. Ei ennakkoilmoittautumista, ellei sitä erikseen mainita. Tarjolla on kahvia ja välipalaa.

 

Olet lämpimästi tervetullut!

 

Olohuonetoiminta katetaan Helsingin kaupungin tuella, joten sinun ei tarvitse olla PÄKSY:n tai minkään muunkaan yhdistyksen jäsen toimintaan osallistuaksesi.

                                                   

MONIKULTTUURISTEN YHDEN VANHEMMAN PERHEIDEN OLKKARI 

Monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden olohuone eli moku-olkkari kokoontuu syksyllä Helsingissä:
8.9.2021 klo 17.30 - 19.30
13.10. klo 17.30 - 19.30
10.11. klo 17.30 - 19.30
8.12. klo 17.30 - 19.30
Olkkarissa vanhemmat saavat rauhallisen jutteluhetken, kun lapset leikkivät hoitajien kanssa. Tarjolla on välipalaa. Olkkarissa voi olla myös vierailevia asiantuntijoita - kysy tarkemmasta ohjelmasta!
Olkkari pyritään toteuttamaan kasvokkain, koronarajoitukset huomioiden.
Pyydä osoite ja lisätietoa ohjelmasta suunnittelija Hillamarialta: 0458553055 tai suunnittelija@kaapatutlapset.fi

                                                   

YHDEN VANHEMMAN SATEENKAARIPERHEET: Tule tapaamaan muita yhden vanhemman sateenkaariperheellisiä rennon keskustelun ja pienen purtavan merkeissä.

Syksyllä 2020 tapaamme kerran kuussa lauantaisin 19.9., 24.10., 14.11. ja 19.12. klo 15–17. Tapaamme Sateenkaariperherheiden tiloissa, Hämeentie 27, 00500 Hki, 7. krs. HUOM! Lokakuun tapaaminen la 24.10. pidetään Pienperheyhdistyksen tiloissa, Petter Wetterin tie 6, 00800 Hki.

Lastenhoito järjestetty. Ilmoittautuminen oheisella linkillä viikkoa ennen tapaamista (lastenhoidon vuoksi).

Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin tapaamisiin tai vain yksittäisiin, sama ilmoittautumislinkki on auki koko syksyn. Muistathan myös perua ilmoittautumisen ajoissa, jotta osamme varautua oikealla määrällä lastenhoitajia. https://www.pienperhe.fi/toiminta/sateenkaariperheiden-live-tapaamise/

                                                   

OULUNKYLÄN OLOHUONE: Helsingin srk ja Päksy ry yhteistyössä järjestämä yksinhuoltajien olohuone Oulunkylässä jatkaa toimintaansa. Yksinhuoltajien olkkari on matalan kynnyksen vertaistuellinen ryhmä.

Kokoontumiset joka toinen viikko, tiistaista 14.9.21 alkaen klo 17–19 Oulunkylän kirkon takkahuoneessa, toinen kerros. Teinintie 10.

Olkkari on maksuton, avoin kaikille, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Ryhmä muodostuu osallistujien toiveista ja tarpeista, ja toimii arjen levähdyspaikkana. Kevyt iltapala tarjolla, lastenhoito järjestetty! Lisätiedot Anna Handroo p. 050 3804138

https://www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkylanseurakunta/uutiset/yksinhuoltajienolkkarialkaa14.9.

https://www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkylanseurakunta/tapahtumat/yksinhuoltajienolohuone/20210914

                                                   

 

 

MYLLYPURON OLOHUONE on tauolla. 

VUOSAAREN/RASTILAN OLOHUONE on tauolla.

HERTTONIEMEN OLOHUONE on tauolla. 

TULLINPUOMIN PUISTON OLOHUONE on tauolla. 

TOTAALIYHÄRIOLKKARI on tauolla.

 

 

Muusta Päksyn tapahtuma- ja retkitoiminnasta saa tietoa Päksyn kotisivuilta ja Facebookista.