Päksy ry:lla on sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joissa suunnitellaan tulevaa toimintaa. Syyskokouksessa valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

 

Kaikki Päksy ry:n toiminnasta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan vaikuttamaan!


___________________________

Hyvä Päksy ry:n jäsen,

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun yksin- ja yhteishuoltajat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 16.4.2023 klo 14:00-15:00. Kokouspaikka on Ison Omenan kirjaston kokoustila Kari.


Kokouskutsu on suunnattu kaikille 1.10.2022 jälkeen jäsenmaksun maksaneille. Voit maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun (20€) myös nyt Päksy ry:n tilille FI41 3131 1000 0793 96. Muista käyttää viitenumeroa 42 sekä lisää viestikenttään nimi ja jäsenmaksuvuosi. Jos et muista, oletko jo maksanut tämän vuoden jäsenmaksun, tarkista asia omasta pankistasi. Emme valitettavasti voi vastata kysymyksiin maksuista.

Lapset pääsevät Duudson Parkiin! Lippu on voimassa koko päivän. https://dap.fi/espoo-iso-omena/ 

Lastenhoito on kokouksen aikana järjestetty vain alle 7-vuotiaille. Hoitoa tarvitsevat lapset tulee tuoda Duudson parkiin klo 13:30-13:45. Tämän jälkeen lasta ei voi enää tuoda hoitoon. Alle 7-vuotias ei voi olla puistossa ilman aikuisen valvontaa.

Kokouksen jälkeen voi mennä omaan tahtiin syömään Ison Omenan RAX Pizzabuffetiin. Jälkiruoka ei kuulu buffetiin, sen voi halutessaan ostaa itse.

Ilmoittautuminen kokoukseen 10.4.2023 mennessä osoitteeseen paksyry@gmail.com. Kerro ilmoittautumisessa nimesi, puhelinnumero sekä lasten nimet ja iät. Kerro myös, jos maksoit nyt tämän vuoden jäsenmaksun.

Kokouksessa on mahdollista tutustua muihin Päksy ry:n jäseniin, hallituksen jäseniin ja olkkareiden vetäjiin. Tule nauttimaan mukavasta seurasta! Järjestö tarvitsee Sinua!

Kokouksen esityslista lähetetään ilmoittautuneille.


Tavataan kevätkokouksessa!

Lämpimästi tervetuloa,

Päksyn hallitus

_____________________

Hae lapsellesi lomakotipaikkaa

Pelastakaa Lapset ry - Rädda Barnen

https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/lomakodit/hae-lapselle-lomakotia/