Päksy ry:lla on sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joissa suunnitellaan tulevaa toimintaa. Syyskokouksessa valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

 

Kaikki Päksy ry:n toiminnasta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan vaikuttamaan!


___________________________

Hyvä jäsen, 

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun yksin- ja yhteishuoltajat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 14.10.2023 klo 12. Kokouspaikka on Roihupellon HopLop-sisäleikkipuisto, Tulppatie 2, 00880 Helsinki. https://www.hoplop.fi/ Kokouksessa tarjoillaan pullakahvit.

Alle 8-vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito vain kokouksen ajaksi. Saavuttehan paikalle ajoissa. Leikkiaikaa HopLopissa on neljä tuntia eli klo 16 saakka. 

Kokouksen jälkeen on ruokatarjoilu. Tarjolla on paneerattua kanaa (L) tai falafeleita (G,L,M,Veg) sekä ranskalaisia ja vihanneksia. Jälkkärinä on tikkujäätelö. Muista ilmoittaa, kumpaa ruokaa toivot. 

Ilmoittautuminen kokoukseen ruokailun järjestämiseksi 7.10.2023 mennessä osoitteeseen paksyry@gmail.com.

Kerro ilmoittautumisessa nimesi, puhelinnumero, lasten nimet ja iät sekä ruokavaihtoehto. Mikäli ilmoittaudut myöhemmin, ruokailua ei ole enää mahdollista järjestää.

Kokouksessa on mahdollista tutustua muihin Päksy ry:n jäseniin, hallituksen jäseniin ja olkkareiden vetäjiin. Tule nauttimaan mukavasta seurasta, järjestö tarvitsee Sinua!

Kokouksen esityslista lähetetään ilmoittautuneille.

 

Tavataan syyskokouksessa!

Lämpimästi tervetuloa,

Päksy ry:n hallitus

 

P.S. 

Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen tai kuluvan vuoden jäsenmaksusi on maksamatta, voit maksaa jäsenmaksun nyt Päksy ry:n tilille FI41 3131 1000 0793 96 viitenumerolla 42. Lähetä kuitti jäsenmaksusta paksyry@gmail.com. 

_____________________

Hae lapsellesi lomakotipaikkaa

Pelastakaa Lapset ry - Rädda Barnen

https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/lomakodit/hae-lapselle-lomakotia/