VERTAISTOIMINTAA YHDEN VANHEMMAN PERHEILLE

 

Olet lämpimästi tervetullut Olohuoneeseen!

 

Olohuone on vapaamuotoinen, vertaistuellinen, avoin ja luottamuksellinen kohtaamispaikka. Olkkarissa tapaa uusia ihmisiä ja liittyy osaksi tukiverkostoa. Olohuoneita vetävät koulutetut vertaisohjaajat.

Olohuoneet tarjoavat vanhemmalle hengähdystauon sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien aikuisten kanssa. Jokainen voi tulla paikalle omana itsenään, tutustua toimintaan ja muihin osallistujiin omaan tahtiinsa.

Voit tulla lasten kanssa tai yksin. Lapsille on lastenhoitajat paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista, ellei siitä erikseen mainita. Tarjolla on kahvia ja välipalaa.

Olohuonetoiminta katetaan Helsingin kaupungin tuella, joten sinun ei tarvitse olla PÄKSY:n tai minkään muunkaan yhdistyksen jäsen toimintaan osallistuaksesi.

 

 

MONIKULTTUURISTEN YHDEN VANHEMMAN PERHEIDEN OLKKARI

Kaapatut Lapset ry ja Päksy ry järjestävät yhteistyössä vertaistukiolohuoneen monikulttuurisille yhden vanhemman perheille, eli tuttavallisesti Moku-olkkarin.

 9.12.2023 klo17:30-19:30.

Olkkarissa vanhemmat saavat rauhallisen jutteluhetken, kun lapset leikkivät hoitajien kanssa. Tarjolla on välipalaa. Olkkarissa käy myös vierailevia asiantuntijoita.

Tapaamispaikkaa ei kerrota julkisesti, mutta jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan olkkariin, ota yhteyttä olkkarin vetäjään p. 045 8553 055 (myös tekstiviesti tai Whatsapp) tai suunnittelija@kaapatutlapset.fi.

________________________

MYLLYPURON OLOHUONE

Sunnuntain voimakerho - jaksamista yh-arkeen. Päksy ry:n vertaisohjattu olohuone yksinhuoltajille. Voit tulla lasten kanssa tai yksin. Lastenhoito on järjestetty lastenhoitajien toimesta.

Tapaamme vuonna 2023 joka toinen sunnuntai Myllypurossa. Osoitteen saat olkkarin vetäjältä numerosta 046 965 9419.

 26.11., 10.12., 17.12. klo 12-14

 ________________________

Muusta Päksyn tapahtuma- ja retkitoiminnasta saa tietoa Päksyn kotisivuilta ja Facebookista.